DR. SZEM EGÉSZSÉGKÖZPONT
Linkek / MAIA a világban
ORVOS
MÉDIA
KOMPLEMENTER MEDICINA
LÉZERES AKUPUNKTÚRA KICSIKNEK,NAGYOKNAK
KONTAKTLENCSE
ZÖLDHÁLYOG (GLAUCOMA) és SZŰRÉSE
FUNDUSKAMERA -SZEMFENÉK BETEGSÉG SZŰRÉSE
LÁTÓTÉRVIZSGÁLAT
SZEMTRÉNING-SZEMIZOMTORNA
SZEMGYÓGYÍTÁS,KEZELÉS
SZEMÉSZETI ULTRAHANG VIZSGÁLAT
CORNEA TOPOGRAFIA-PACHYMETRIA
IRISZDIAGNOSZTIKA Mi is ez???
SZEMTRÉNER vizsgára készülőknek
MAIA microperimetria és vizuális rehabilitáció
ÁRAINK   SZŰRÉS ,SZEMORVOS   OZSVÁTH MÓDSZER   SZEMÉSZETI AKUPUNKTÚRA   LÁTÁSTRÉNING (SZEMTRENING)   Elérhetőség és adatvédelmi jognyilatkozat   MAIA microperimetria,látástréning  
  "A szem a lélek tükre        
és a test ablaka."        

Dr. Ozsváth Mária        
 
 HÍREK, ÚJDONSÁGOK
MAIA microperimetria és vizuális rehabilitáció
2017-12-19
OZSVATH MÓDSZER-KOMPLEMEBTER LÁTÁSFEJLESZTÉS
2017-07-13
TERMÉSZETGYÓGYÉSZAT -IRISZDIAGNOSZTIKA
2013-03-14
ETI -VIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK
2013-01-23
Kismamák szemészeti gondozása
2011-11-30
Képernyős torna-szemtorna
2011-09-15
Artzheimer kór szemészeti vonatkozásai
2011-07-20
Új Hír -Szakmává alakult a természetgyógyászat
2011-06-07
TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS
2011-05-31
Homeopatia és Schüssler só
2011-05-31
  Elérhetőség és adatvédelmi jognyilatkozat

Bevezetés
Kérünk, hogy az alábbiakban írtakat figyelmesen olvasd el, mert az oldalunkra történő regisztrációval, továbbá a regisztrációt követően az oldalunk szolgáltatásainak igénybevételével feltételeinket magadra nézve kötelezően elfogadod. Amennyiben a feltételekkel nem értesz egyet, sajnos nem veheted igénybe oldalunk szolgáltatásait.
A tartalom megtekintése
Hozzájárulunk oldalunk tartalmának számítógépen, vagy mobileszközön történő böngészéséhez, kizárólag saját felhasználásra történő kinyomtatásához, valamint a Felhasználó személyéhez kapcsolódó információk számítógépre mentéséhez. A Felhasználó felelőssége, hogy a számára fontos információkról biztonsági másolatot készítsen. Továbbá hozzájárulunk minden olyan az oldalunkon található információ megismeréséhez, amely szükséges a Felhasználónak az oldalunk szolgáltatásainak igénybevételéhez.
A tartalom felhasználásának korlátozása
A tartalom megtekintésének joga nem értelmezhető úgy, hogy a Felhasználónak közvetve, közvetlen, vagy ráutalva engedélyt adunk annak a 2. pontban meghatározottaktól eltérő használatára. Az oldalunk tartalmát sem részben, sem egészében másolni, módosítani, reprodukálni, illetve engedélyünk nélkül továbbadni, reklámozni, eredeti, vagy átírt formájában felhasználni nem lehet.
Felhasználói adatok / Regisztráció
Oldalunk szolgáltatásainak igénybevétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció során - kötelező jelleggel - csak olyan a Felhasználó személyéhez köthető (csillaggal jelölt) adatokat kérünk be, amelyek elengedhetetlenül szükségesek az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez. Azon adatbekéréseket, amelyek nincsenek csillaggal jelölve nem szükségesek kitölteni, ezen adatok megadását a Felhasználó a kért szolgáltatás igénybe vétele mellett is megtagadhatja. A Felhasználó által megadott adatok helyességének ellenőrzése minden esetben a Felhasználó feladata. Az adatok helytelenségéből adódó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A regisztráció véglegesítésekor a Felhasználónak el kell fogadni a - Felhasználási feltételeket - , ennek hiányában a regisztrációs folyamat függőben marad.

 

Adatvédelmi nyilatkozat
Az adatvédelem célja
Adatvédelmünk célja, hogy a felhasználóink adatainak kezelésekor, személyes adatainak gépi, illetve kézi feldolgozásakor a szolgáltatásaink minden területén, olyan módon járjunk el, hogy minden egyén (tekintet nélkül nemzetiségére, lakóhelyére, vallási-, politikai-, vagy szexuális hovatartozására) jogai és alapvető szabadságjogai, különösen a magánélethez való joga biztosítva legyen. Adatvédelmi szabályaink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvény ( - A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról - ), valamint az 1998. évi VI. törvény ( - Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről - ) rendelkezéseit.
Az adatvédelem biztosítása
Szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges személyes adatok feldolgozását magunk végezzük, külső adatfeldolgozó természetes személyt, vagy közületet nem veszünk igénybe. Az adatok kizárólag elektronikus formában, a domain kiszolgálójának szerverén kerülnek tárolásra. A személyes adatokat tartalmazó adatbázishoz alkalmazottainkon kívül más (jogosulatlan személy) nem fér hozzá. Alkalmazottaink a személyes adatokat a Felhasználó engedélye nélkül nem módosíthatják, más adattárolóra át nem vihetik, továbbá harmadik félnek át nem adhatják.
Az adatkezelés időtartama
. A Felhasználó személyére vonatkozó adatok kezelési időtartama azoldal használatával összefüggésben keletkezett személyes adatok kezelésének időtartama alapesetben határozatlan, a Felhasználóval fennálló jogviszony idejéig tart. A jogviszonyt az adatok törlésével megszűntetheti a Felhasználó, vagy a Felhasználó kérésére az adatok törlését elvégezzük. Az adatok törlése az adattároló szerveren mindkét eljárással technikailag végleges, a törölt Felhasználói adatok nem állíthatók vissza.
. A Felhasználó tevékenységére vonatkozó adatok kezelési időtartama
Az oldal szolgáltatásainak igénybevételekor a Felhasználóhoz és az általa az oldalunkon végzett tevékenységekhez kapcsolódó, ezáltal közvetetten személyes adatnak minősülő - IP cím - automatikusan átadásra kerül felénk. A felhasználói IP címek a honlap biztonsága (támadási kísérletek) és a szolgáltatás zavartalan működésének biztosítása (hibák észlelése és kiküszöbölése) érdekében naplózzuk és egy évig megőrizzük. Az IP címet semmilyen más, a Felhasználó által önként meg nem adott adattal, vagy a Felhasználó önként az oldalunkon végzett tevékenységein kívül eső eseménnyel nem kapcsoljuk össze.
Fogalmak meghatározása a jelen adatvédelmi nyilatkozatban
- Felhasználó: A az oldalon regisztráló, az oldal szolgáltatásait igénybe vevő természetes személy. Közület (pl.: cég) regisztráció esetén a közület által meghatalmazott kapcsolattartó természetes személy.
- Személyes adat: A Felhasználóval kapcsolatba hozható, a személyére vonatkozó minden általa megadott és az oldalon végzett tevékenységével átadott adat, amelyből a Felhasználó személye közvetlen, vagy közvetetten azonosítható.
- Adatkezelés: A Felhasználó által megadott és az oldalunkon végzett tevékenységével átadott adatok gyűjtése, felhasználása, kezelése, módosítása, tárolása, törlése.
- Jogosulatlan személy: Az adatkezelés szempontjából illetéktelen külső személy.
- Felhasználói tevékenység: Az oldal használatával kapcsolatos minden a Felhasználó által kezdeményezett tevékenység, ide értve a regisztráció nélküli oldallátogatást is.
- Szolgáltatás: Minden az oldal által az oldalon kínált, vagy hirdetmény útján közzétett szolgáltatás.
Egyéb kapcsolódó fogalmak
- IP cím: Az IP cím az - Internet Protocol cím - megnevezés rövidítése. Egy egyedi internet hálózati azonosító, amelyet az - Internet Protocol - segítségével kommunikáló számítógépek egymás azonosítására használnak.
- Domain: A domain, vagy domainnév (tartománynév) az Internet egy meghatározott részét egyedileg leíró név. A számítógépek nehezen megjegyezhető IP címét teszi könnyen megjegyezhetővé, egyedivé.
- Szerver: A szerver, vagy - kiszolgáló - egy olyan - általában feladat specifikusan nagyteljesítményű - számítógép, amely a rajta tárolt, vagy előállított adatok felhasználását, illetve más szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé egyidejűleg több másik (kliens) számítógépnek.

Amennyiben további kérdésed lenne, vagy információra van szükséged, állunk rendelkezésedre, továbbá az alábbi dokumentumok a segítségedre lehetnek:

- 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról

- 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről

- A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény

- A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény

- A termékek eladási ára és egységára, továbbá a szolgáltatások díja feltüntetésének részletes szabályairól szóló - 4/2009. (I. 30.) NFGM-SZMM együttes rendelet

- A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet


Elérhetőség:

Barót kft

2750 Nagykőrös
Nyár u 12

e-mail:barotmarketing@gmail.com

tel +36209805472

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
E-mail címem:
(Erre az e-mail címre fog válaszolni Dr. Ozsváth Mária)
Üzenet: (Ide írja panaszát, kérdését, időpont egyeztetési javaslatát stb.)


 

Telefon: 06-53-351073 (Nagykőrös)
06-20-5457940 (Budapest)
E-mail: alternativszemdr

Nagykőrösi rendelő: térkép
Budapesti rendelő: térkép

30/2007./Vl.22/ EüM rendelet Vl.kapcsolat a természetgyógyászattal

Vl.1A természetgyógyászati és a nem-konvencionális gyógyító eljárásokkal/a továbbiakban együtt nem konvencionalis gyógyító eljárások/kapcsolatos jogszabályi rendelkezések vétkes megszegése egyben etikai vétségnek is minősül.

Vl.2.Az orvosnak a nem-konvencionális gyógyító eljárások alkalmazásakor is be kell tartania az e rendeletben foglalt etikai magatartási szabályokat.

Vl.3.A konvencionális gyógymódokat alkalmazó orvos köteles a hozzá forduló,nem -konvencionális eljárásokkal kezelt beteget mindennemű megkülömböztetés nélkül kezelni.nem jelenttik a beteg megkülönböztetését ezek az eljárások.