DR. SZEM EGÉSZSÉGKÖZPONT
Linkek / MAIA a világban
ORVOS
MÉDIA
KOMPLEMENTER MEDICINA
LÉZERES AKUPUNKTÚRA KICSIKNEK,NAGYOKNAK
KONTAKTLENCSE
ZÖLDHÁLYOG (GLAUCOMA) és SZŰRÉSE
FUNDUSKAMERA -SZEMFENÉK BETEGSÉG SZŰRÉSE
LÁTÓTÉRVIZSGÁLAT
SZEMTRÉNING-SZEMIZOMTORNA
SZEMGYÓGYÍTÁS,KEZELÉS
SZEMÉSZETI ULTRAHANG VIZSGÁLAT
CORNEA TOPOGRAFIA-PACHYMETRIA
IRISZDIAGNOSZTIKA Mi is ez???
SZEMTRÉNER vizsgára készülőknek
MAIA microperimetria és vizuális rehabilitáció
ÁRAINK   SZŰRÉS ,SZEMORVOS   OZSVÁTH MÓDSZER   SZEMÉSZETI AKUPUNKTÚRA   LÁTÁSTRÉNING (SZEMTRENING)   Elérhetőség és adatvédelmi jognyilatkozat   MAIA microperimetria,látástréning  
  "A szem a lélek tükre        
és a test ablaka."        

Dr. Ozsváth Mária        
 
 HÍREK, ÚJDONSÁGOK
MAIA microperimetria és vizuális rehabilitáció
2017-12-19
OZSVATH MÓDSZER-KOMPLEMEBTER LÁTÁSFEJLESZTÉS
2017-07-13
TERMÉSZETGYÓGYÉSZAT -IRISZDIAGNOSZTIKA
2013-03-14
ETI -VIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK
2013-01-23
Kismamák szemészeti gondozása
2011-11-30
Képernyős torna-szemtorna
2011-09-15
Artzheimer kór szemészeti vonatkozásai
2011-07-20
Új Hír -Szakmává alakult a természetgyógyászat
2011-06-07
TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS
2011-05-31
Homeopatia és Schüssler só
2011-05-31
  SZEMÉSZETI AKUPUNKTÚRA

Rendelőnkben a szembetegségek kiegészítő kezeléseként alkalmazzuk a szemészeti akupunktúrát.Az akupunktúra hatása a kínai gyógymód szerint a Csi energiák áramlásának szabályozásával érhető el.
Sokat tudunk segíteni a betegek komfort érzetének javításában, a látáspanaszok enyhitésében,illetve abbasn is ,hogy megakadályozzuk a szembetegség rosszabb állapotba kerülését.

Minden esetben az akupunktúrás kezelést egy szemorvosi vizsgálat előzi me, ahol a szemorvos megállapítja, hogy alkalmas-e az illető beteg szeme az akupunktúrás kezelésre.amennyiben alkalmas , akkor elkezdjük a terápiás terv kidolgozását, és megbeszéljük a kezelések gyakoriságát.

A rendelőnkben különféle szolgáltatások összehangolásával lehetőség van arra, hogy választ kapjon a miértekre és testre szabott kezelésben részesüljön.

A kivizsgálásban és a terápiában egyenrangú felek az orvos, optometrista, természetgyógyász ezért szükségszerűen csapatmunka jön létre. Enélkül a kezelés sikeressége nem garantálható.

Minden AKUPUNKTÚRÁS kezelés előtt Szemfenék fotozást végzünk, és a kezelések befejeztével is hasonóan járunk el. Igy a beteg is követheti saját szemének állapotát, és nem csupán a szubjektiv érzései alapján.

A szemészeti specialista szemorvosunk kizárja az esetleges egyéb betegségeket és megfelelő alapkezelést követően szemészeti műszeres követéssel, és ha szükséges, gyógyszeres kezeléssel segíti a szembetegek állapotának javulását,vagy a szemfenék betegségben az állapot megtartását megtartását. A funduskamerával lehet rögziteni és követni a szemfenék állapotát.

 

Bejelentkezés

+36209805472


Nálunk az orvosi és Komplementer medicina jó viszonyban vannak egymással.
Beteginket gyógyszeresen és Akupunktúrával, szükség esetén, homeopatiával,illetve látástréninggel is kezeljük a gyógyszeres kezelés mellett.


Mindenkinek egyénre szabott terápiás tervet dolgozunk ki, a saját szembetegségének megfelelően.


Nagyon odafugyelünk arra, hogy a szemorvoslást és az alternativ orvoslást is pontosan el tudja különíteni a paciensünk, és ne keverje össze a kettőt.

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
E-mail címem:
(Erre az e-mail címre fog válaszolni Dr. Ozsváth Mária)
Üzenet: (Ide írja panaszát, kérdését, időpont egyeztetési javaslatát stb.)


 

Telefon: 06-53-351073 (Nagykőrös)
06-20-5457940 (Budapest)
E-mail: alternativszemdr

Nagykőrösi rendelő: térkép
Budapesti rendelő: térkép

30/2007./Vl.22/ EüM rendelet Vl.kapcsolat a természetgyógyászattal

Vl.1A természetgyógyászati és a nem-konvencionális gyógyító eljárásokkal/a továbbiakban együtt nem konvencionalis gyógyító eljárások/kapcsolatos jogszabályi rendelkezések vétkes megszegése egyben etikai vétségnek is minősül.

Vl.2.Az orvosnak a nem-konvencionális gyógyító eljárások alkalmazásakor is be kell tartania az e rendeletben foglalt etikai magatartási szabályokat.

Vl.3.A konvencionális gyógymódokat alkalmazó orvos köteles a hozzá forduló,nem -konvencionális eljárásokkal kezelt beteget mindennemű megkülömböztetés nélkül kezelni.nem jelenttik a beteg megkülönböztetését ezek az eljárások.